Όλα τα... φώτα στους «Ζωσιμάδες»!

Gazzetta team
Όλα τα... φώτα στους «Ζωσιμάδες»!

bet365

Το ολικό... λίφτινγκ στους «Ζωσιμάδες» συνεχίζεται κι αυτή την φορά πήρε σειρά ο φωτισμός, καθώς πλέον νέα φωτιστικά σώματα led, κοσμούν την ιστορική έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και διευκολύνουν όλους όσοι προπονούνται στο στάδιο των Ιωαννίνων.

Μετά την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, που πλέον σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει παλιότερες εποχές του γηπέδου, πλέον ήρθε η ώρα και ο φωτισμός να εκσυγχρονιστεί, με την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ να συνεχίζει το έργο αναμόρφωσης όλων των αθλητικών χώρων της περιοχής.

Πλέον νέα φωτιστικά σώματα led κοσμούν στο Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες", στα πρότυπα των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών σταδίων. Με τα νέα φώτα, πέρα από την εξοικονόμηση πόρων που επιτυγχάνεται, αλλάζει άρδην ο φωτισμός του ταρτάν, διευκολύνοντας τους αθλητές του στίβου, στις απογευματινές και βραδινές τους προπονήσεις.

Πάντως η Επιτροπή Διοίκησης, δεν σταματά εδώ τα έργα της καθώς όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ε.Δ., Παντελής Κολόκας: «Η προσπάθειά μας για συνολική και ουσιαστική αναβάθμιση και αναμόρφωση όλων των αθλητικών χώρων του ΠΕΑΚΙ θα συνεχιστεί. Προτεραιότητά μας, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ήταν και παραμένει η βελτίωση και ανάδειξη των χώρων αρμοδιότητας του ΠΕΑΚΙ, ώστε όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες, αλλά και οι πολίτες που χρησιμοποιούν τους χώρους, να γυμνάζονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα