Λαμία: Μόνο 2 νίκες σε 27 παιχνίδια της στο 2020!

Gazzetta team
Λαμία: Μόνο 2 νίκες σε 27 παιχνίδια της στο 2020!

bet365

Η ομάδα ξεκίνησε με το.. δεξί τη χρονιά και κέρδισε στη Νέα Σμύρνη, όμως από τότε της έχουν πάει όλα... στραβά
«Καθηλωμένη» στην τελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται η Λαμία, η οποία από την αρχή της σεζόν παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα χθες γνώρισε «βαριά» ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό.
Η αναμέτρησή της με τους «ερυθρόλευκους» ήταν η 27η που έδωσε το 2020 στη Super League και η συγκομιδή της στο έτος που μετρά αντίστροφα για να φύγει είναι άκρως απογοητευτική.
Σε αυτά τα ματς πήρε μόνο 2 νίκες, γνώρισε 13 ήττες, ενώ 12 παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα.
Παρότι μάλιστα η χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά, καθώς στον πρώτο της αγώνα κέρδισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0. Το ημερολόγιο έδειχνε τότε 5 Ιανουαρίου και η Λαμία επικράτησε χάρις σε γκολ του Καραμάνου στο 11', ενώ κράτησε το υπέρ της σκορ με αριθμητικό μειονέκτημα αφού από το 27' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπεχαράνο.
Εκτοτε κέρδισε ξανά στις 8 Ιουνίου τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα των play out (2-0, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι τα τέρματά της), ενώ έμεινε και «άσφαιρη» στα 16 από τα υπόλοιπα 25 παιχνίδια της στο 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα