Σιόντης: «Υπάρχει άγνοια κινδύνου και αυτό μας κοστίζει» (vid)

Gazzetta team
Σιόντης: «Υπάρχει άγνοια κινδύνου και αυτό μας κοστίζει» (vid)

bet365

Ο Στέφανος Σιόντης, τόνισε πως στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κάποιες φορές υπάρχει άγνοια κινδύνου κι αυτό κοστίζει στην ομάδα του...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι τακτικά, είχαμε ένα πολύ σωστό πλάνο, υπήρξε όμως μία αδράνεια, παραχωρήσαμε πέναλτι και μείναμε πίσω στο σκορ, οπότε έπρεπε να αναπροσαρμοστούμε. Νομίζω και το δεύτερο γκολ ήταν ''φτηνό'', οπότε στις δικές μας αδράνειες κρίθηκε το παιχνίδι. Υπάρχει άγνοια κινδύνου κάποιες φορές που μας στοιχίζει, πρέπει να το προσέξουμε αυτό όμως με σκλήρή δουλειά βελτιωνόμαστε και τακτικά είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους. Οι 12 πόντοι είναι λίγοι για μας, να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Ήταν κομβικές οι ευκαιρίες που χάσαμε και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ έδωσε μία ασφάλεια στον Παναθηναϊκό, οι δύο στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να αλλάξουν τις ισορροπίες γιατί στο τελευταίο κομμάτι πιέσαμε τον Παναθηναϊκό. Ίσως να μην ήταν και η μέρα μας στις λεπτομέρειες. Νιώθω σαν να έχει περάσει μία ζωή από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι όταν ερχόμενος από τα Γιάννινα αυτή η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να σπουδάσω και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Υπάρχει μία ευγνωμοσύνη, ήμουν εσώκλειστος στην Παιανία και άσχετα από οπαδικά ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα