Γιαννίκης: «Μετράει η λεπτομέρεια» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Μετράει η λεπτομέρεια» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως η ομάδα του θα μπορούσε να «διεκδικήσει» κάτι από το παιχνίδι της Λεωφόρου
Στο γεγονός πως οι παίκτες του πρέπει να προσέχουν ακόμη και τις λεπτομέρειες στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Οπου ο κόουτς το μίλησε στη NOVA για το ματς. «Θέλαμε να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό, να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και το κάναμε ως το 30’. Είχαμε τον Παναθηναϊκό μακριά από το τέρμα, με πολλές μπάλες που κερδίσαμε, αλλά το λάθος στοίχισε. Mε την μπάλα στα πόδια, όμως, δεν κάνει να το κάνεις αυτό το λάθος. Στην επιθετική μετάβαση τρως ένα πέναλτι. Σίγουρα αυτό σε πάει πίσω αν κάνεις τέτοια καλή εμφάνιση ως το 30’. Μετά πρέπει να ισοφαρίσεις και δεν είναι εύκολο, όμως είχαμε φάσεις για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ εύκολο γκολ από κόντρα, που δεν πήραμε το ριμπάουντ και δεχτήκαμε το 2-0. Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να γυρίσουμε στο ματς. Το πιστέψαμε στο τέλος, αλλά δεν ήρθε», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε αν ήταν κομβική η ευκαιρία του Πίρσμαν στο 75’.«Είχαμε ανάσες, αν βάζαμε το γκολ και γινόταν το 2-1 θα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Αν όμως δεν πετυχαίνεις το γκολ να επιστρέψεις στο ματς και κάνεις τέτοια εύκολα λάθη και δωρίζεις στον αντίπαλο τα γκολ, μετά είναι δύσκολο να πάρεις κάτι από μια ομάδα που ήταν σε φόρμα».
Για το αν είναι λίγοι οι 12 βαθμοί που έχει συλλέξει ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σχολίασε πως «θέλαμε κάτι παραπάνω, οι εμφανίσεις μας έχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο πιο ψηλά είναι το επίπεδο, η λεπτομέρεια είναι που μετράει, η αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να την έχεις και ατομικά και μας έχουν στοιχίσει ως τώρα αυτά αρκετούς βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα