ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βιεϊρίνια, χωρίς Ροντρίγκο στο ντέρμπι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βιεϊρίνια, χωρίς Ροντρίγκο στο ντέρμπι

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε όλη την προπόνηση της Παρασκευής (11/12) και θα φανεί το Σάββατο (12/12) αν θα μπει ή όχι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη. Νοκ άουτ ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Μετά και την αυριανή (12/12) τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παρουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Πορτογάλος αρχηγός προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (11/12), ενώ αντίθετα ο Ροντρίγκο Σοάρες τέθηκε νοκ άουτ για την κυριακάτικη αναμέτρηση, καθώς και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Ο Δικέφαλος ήταν καλός στους περισσότερους αγώνες του, αλλά πλήρωσε τα λάθη του αρχικά κόντρα στην Κράσνονταρ και στη συνέχεια κόντρα στην Ομόνοια και η παρουσία του ολοκληρώθηκε άδοξα. Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στους εγχώριους στόχους.

Η πρόκληση που ακολουθεί είναι το παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Ο χρόνος για προετοιμασία είναι ελάχιστος φυσικά, με το αγωνιστικό τμήμα να πιάνει δουλειά το πρωί της Παρασκευής (11.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γρανάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης, αφορούσε την ενεργοποίηση ενόψει Κυριακής και περιελάμβανε συναρμογή, δρομικές, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και στον τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε όλο το πρόγραμμα με την ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το Σάββατο (12.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα