ΑΕΛ: Ατομικό για τρεις

ΑΕΛ: Ατομικό για τρεις

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ατομικό για τρεις

bet365

Με τους Γρηγορόπουλου, Νικολιά και Γκοτζαμανίδη να προπονούνται ατομικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο.

Προπόνηση στα Δένδρα και όχι στο Αλκαζάρ, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί για την ΑΕΛ, αλλά ακυρώθηκε λόγω της βροχόπτωσης, προκειμένου να προστατευτεί ο χλοοτάπητας για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην των τραυματιών Γρηγορόπουλου, Νικολιά και Γκοτζαμανίδη, οι οποίοι εκτέλεσαν ατομικά προγράμματα σε μεγαλύτερη ένταση.

Προπονήθηκε κανονικά Πλατέλλας, ενώ ο Νούνιτς αυξάνει τις εντάσεις και προοδευτικά εντάσσεται σε μεγαλύτερα τμήματα των προπονήσεων.

Όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και τα στελέχη της ΠΑΕ, συμμετείχαν στην καθιερωμένη δειγματοληψία για τα μοριακά τεστ του covid 19 από κινητή μονάδα του εργαστηρίου Gene του κ. Ράπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα