Λαμία: Τζανδάρης και επίσημα

Gazzetta team
Λαμία: Τζανδάρης και επίσημα

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου ανασταλτικού μέσου Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σπάρτακ Τρνάβα.

Η περίπτωση του Τζανδάρη έπαιζε δυνατά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Λαμίας και η μεταγραφή του στην ομάδα της Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε.

Ο Τζανδάρης υπέγραψε στη Λαμία και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, με τον ίδιο να αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (13/6/1993) αμυντικό χαφ, Φάνη Τζανδάρη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα