Ολιβέιρα: «Είμαστε στενοχωρημένοι, πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το... τσιπ» (vid)

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Είμαστε στενοχωρημένοι, πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το... τσιπ» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος φορ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα και το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει άμεσα να αλλάξουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα στη NOVA μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό:

Αρχικά υποστήριξε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι καθώς χάσαμε σε ένα κλασικό ντέρμπι και μείναμε αν δεν κάνω λάθος στο -6 από την κορυφή. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο παιχνίδι και να είμαι ανταγωνιστικός.

Η πίεση σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που είναι τόσο μεγάλο μέγεθος είναι από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο -ειδικά με την πανδημία- σήμερα δεν τα καταφέραμε αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σήμερα και αύριο θα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπ».

Την εξήγησή του για την απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο:

"Αυτή η ερώτηση δεν πηγαίνει για μένα, καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή. Εμένα δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να βάζω γκολ".

Για το αν αμφέβαλε για τον εαυτό του και την απόδοση της ομάδας: «Εγώ προσωπικά δεν αμφέβαλα ποτέ για εμένα, ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλα για εμένα, αλλά πρέπει να βρούμε γενικά τι φταίει.

Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι, δεν κάναμε καλή αρχή και είμαι προβληματισμένος. Η ομάδα στα μεγάλα ματς δεν είναι αποτελεσματική, όπως πέρσι στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα