Βόλος: «Κανείς δεν κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη της ομάδας μας»

Gazzetta team
Βόλος: «Κανείς δεν κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη της ομάδας μας»

bet365

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη έβγαλε η ομάδα της Μαγνησίας.

Σε αυτήν τονίζεται πως έπειτα από το περιστατικό που συνέβη με τα άτομα που πήγαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, κανένα από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας δεν απειλήθηκε και πως αυτό που έλαβε χώρα ήταν ένας διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED