ΠΑΟΚ: Δεν έχει το περιθώριο να σταθεί στον αποκλεισμό
Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (4/12) στη Λευκωσία και έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση εντός των συνόρων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Χαρακτηριστική είναι η σημερινή αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
«To αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια κι ο αποκλεισμός προκάλεσε απογοήτευση, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει το περιθώριο να σταθεί εκεί. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τις λύσεις τους στο γήπεδο και η ιδιαίτερη φετινή χρονιά με τα συνεχόμενα παιχνίδια απαιτεί άμεση αντίδραση.
Σε δύο μέρες έρχεται μία ακόμα μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω του την Ευρώπη και να βγάλει αντίδραση στα παιχνίδια που έρχονται.
Το αγωνιστικό τμήμα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (04.12) στην Κύπρο. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στη φυσική κατάσταση».
Από την αναμέτρηση του ΓΣΠ δεν προέκυψε κάποιο θέμα τραυματισμού. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκίνησε θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει την αποκατάστασή του.
Το Σάββατο (05.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
