Μάντζιος: «Δεν θέλω να βγάλουμε άγχος για τις πρώτες θέσεις»

Μάντζιος: «Δεν θέλω να βγάλουμε άγχος για τις πρώτες θέσεις»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν θέλω να βγάλουμε άγχος για τις πρώτες θέσεις»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει (5/12, 17:15) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με σκοπό τη διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην ισορροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. «Πρέπει να προχωρήσει και από ψυχολογικής πλευράς είμαστε καλά. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλουμε έτσι να συνεχίσουμε. Όταν είσαι στον Άρη είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις. Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες, δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, από μόνο του είναι κίνητρο να παραμείνεις ψηλά. Δε θέλω να βάζουμε άγχος για τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα θέλουμε να βελτιώνεται καθημερινά και να κερδίζουμε τους αγώνες. Χρειάζεται ισορροπία, χρειάζεται και η άμυνα και η επίθεση και σοβαρότητα για να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για το ευρύ σκορ στη Λάρισα και τα γκολ των Μάνου, Σίλβα. «Βοηθούν στην αυτοπεποίθηση των παικτών. Βοήθησε τον Δημήτρη (Μάνο) ελπίζουμε και τον Κριστιάν (Λόπεθ), και στην τελική βοηθιέται η ομάδα που είναι και το ζητούμενο. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν όλοι δίχτυα», είπε και επιβεβαίωσε ότι δεν υπολογίζει τους Σάκιτς, Τζέγκο καθώς όπως σημείωσε… «δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο».

Αναφερόμενος στον Ατρόμητο είπε ότι «είναι μια δύσκολη και σοβαρή ομάδα με εμπειρία και με κορμό αρκετών ετών. Δεν είχαμε γεμάτη εβδομάδα να προετοιμαστούμε, θέλουμε να προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και επιθετικότητα στο παιχνίδι όπου πρεσάρουμε πολύ καλά. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

Όπως συνηθίζει, ο 51χρονος τεχνικός δεν έδωσε μεγάλη αξία στα ρεκόρ της φετινής χρονιάς. «Τα νούμερα δεν παίζουν κάποιο ρόλο και η στατιστική. Είναι καλό για την ιστορία, όμως είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε. Θέλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι ωραίο για την ομάδα, αλλά όχι το ζητούμενο», απάντησε.

SUPERLEAGUE NEWS FEED