Καρυπίδης: « Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

Καρυπίδης: « Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

Gazzetta team
Καρυπίδης: « Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και αδιαίρετος»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανανέωσε τη συνδρομή του στον ΑΣ Άρης κι έστειλε το δικό του μήνυμα στα μέλη του Ερασιτέχνη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ανανέωσε τη συνδρομή του στον ΑΣ Άρης και σημείωσε ότι θα πρέπει άπαντες να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη καθώς αποτελεί τη μάνα του συλλόγου. Στο δελτίο Τύπου του, ο ΑΣ Άρης αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, ανανέωσε τη συνδρομή του στον Α.Σ. Ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία εντυπωσιάζει το πανελλήνιο με τη φετινή πορεία της στη Super League, αποτελεί εκλεκτό μέλος της «μάνας» του συλλόγου. Εν μέσω των πολλών υποχρεώσεών του, ανανέωσε τη συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη, στέλνοντας το μήνυμα ενότητας που πρέπει να συνεχίζει να διέπει τον ΑΡΗ σε μία δύσκολη εποχή.

Μετά από πολλά χρόνια ο ΑΡΗΣ απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και η πορεία του κάνει υπερήφανους τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο. Ο Α.Σ. ευχαριστεί τον Θόδωρο Καρυπίδη και εύχεται να συνεχίσει να ζει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ μοναδικές στιγμές, με την ομάδα να βρίσκεται όπου της αρμόζει: Ψηλά.

Η ανανέωση της συνδρομής του προέδρου της ΠΑΕ στέλνει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ: Όλοι μέλη στον Α.Σ.!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε μετά την ανανέωση της συνδρομής του στον Α.Σ. ΑΡΗΣ: «Είναι καθήκον όλων μας να εγγραφούμε μέλη στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, γιατί έτσι μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ο σύλλογος και δείχνει τη δύναμή του. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας και αδιαίρετος και δύναμή του είναι ο κόσμος του. Όλοι πρέπει να είμαστε μέλη του Α.Σ.».

SUPERLEAGUE NEWS FEED