Η ατάκα του Μαραντόνα στον Ριβάλντο: «Ήθελα να είχαμε παίξει αντίπαλοι...» (pics)

Η ατάκα του Μαραντόνα στον Ριβάλντο: «Ήθελα να είχαμε παίξει αντίπαλοι...» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η ατάκα του Μαραντόνα στον Ριβάλντο: «Ήθελα να είχαμε παίξει αντίπαλοι...» (pics)

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε σε μεγάλη ποδοσφαιρική εκτίμηση τους Ριβάλντο και Τζιοβάνι αλλά στον «Ρίμπο» είχε πει να έχουν τις ίδιες φανέλες για συγκεκριμένο λόγο...

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αυτή η τεράστια προσωπικότητα, που απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών είχε βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη αλλά και φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο story ήταν το 2005, οπότε και θα γινόταν μέλος των Πειραιωτών στο περιθώριο του ματς με τον Ηρακλή.
Μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα ο Ντιεγκίτο έκανε πλάκες κυρίως με τον Ριβάλντο και τον Τζιοβάνι. Παίξανε μπαλιές με τους δύο Βραζιλιάνους άσους και στη συνέχεια ο Μαραντόνα έσπευσε να πει στον Ριβάλντο: «Έλα να αλλάξουμε φανέλες, να έχουμε και οι δύο τις ίδιες. Θα ήθελα να είχαμε παίξει αντίπαλοι αλλά δεν έγινε ποτέ αυτό». Έτσι κατέληξαν και οι δύο με την ίδια φανέλα του Ολυμπιακού.
Η πρώτη παρουσία του Μαραντόνα στο φαληρικό γήπεδο ήταν τον Ιανουάριο του 2005, με τον αρκετά παχύ εκείνην περίοδο Ντιέγκο να καταφτάνει στην Ελλάδα για να παραλάβει την κάρτα μέλους του Ολυμπιακού, με την παρουσία του στο γήπεδο να συμπίπτει με το ματς των Πειραιωτών με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 1-0. Η 2η φορά του Ντιέγκο στο Καραϊσκάκη ήταν ως καλεσμένος στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2005-06, με τον απίστευτα αδυνατισμένο -σε σύγκριση με την προηγούμενη παρουσία του στην Ελλάδα- Μαραντόνα να κάνει κόλπα με τη μπάλα στα πόδια έχοντας για συμπαραστάτες μεταξύ άλλων τους Ριβάλντο και Καστίγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα