Λαμία: Εκτός ο Βύντρα

Gazzetta team
Λαμία: Εκτός ο Βύντρα

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Βύντρα θα υποδεχθεί αύριο (29/11) η Λαμία τον ΠΑΟΚ, καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Νοκ άουτ παραμένουν και οι Προβυδάκης, Χατζηστραβός, ενώ εκτός παραμένουν και οι «κομμένοι» Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα.

Η αποστολή του Μπάμπη Τεννέ είναι η εξής: Επασί,Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπαχανάκ. Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης , Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Βασιλακάκης, Μπουλούλης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Κωστίκας, Ντέλετιτς, Αραμπούλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα