Μαραντόνα: Ο μοναδικός Έλληνας που τον είχε πρόεδρο στο gazzetta.gr! (pics &vids)

Νίκος Μαρούδας
Μαραντόνα: Ο μοναδικός Έλληνας που τον είχε πρόεδρο στο gazzetta.gr! (pics &vids)

bet365

Ένας από τους τυχερούς ποδοσφαιριστές της Ντινάμο Μπρεστ ήταν το 2018 ο Γιάννης Κάργας. Ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που είχε πρόεδρο τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έρχεται στο gazzetta.gr να θυμηθεί εκείνες τις μέρες που όπως λέει... συνάντησε το ποδόσφαιρο από κοντά!

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ήταν Μάιος του 2018. Τότε ο Ντιέγκο Μαραντονά υπέγραφε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντινάμο Μπρεστ κι αναλάμβανε πρόεδρος του συλλόγου της Λευκορωσίας σε μια κίνηση που φυσικά είχε γίνει περισσότερο για διαφημιστικούς λόγους. Εκείνη την περίοδο η ομάδα της Λευκορωσίας άλλαζε χέρια και έκανε βήματα για να ανέβει κι επίπεδο.

Λίγους μήνες μετά κι αφού η ομάδα του Μπρεστ είχε γίνει γνωστό πως θα βρισκόταν στον δρόμο του Ατρόμητου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, είχε έρθει η ώρα ο Ντιέγκο Μαραντόνα να παρουσιαστεί στην ομάδα. Στις 17 Ιουλίου 2018 λοιπόν βρέθηκε στο Μπρεστ, όπου ήδη αγωνιζόταν ο Γιάννης Κάργας. Ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που είχε την τύχη να τον συναντήσει και να τον έχει πρόεδρο.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, έζησε κάτι ξεχωριστό ως ποδοσφαιριστής των Λευκορώσων. Ο ίδιος, μιλάει για εκείνη την ημέρα στο gazzetta.gr και μεταξύ άλλων τονίζει πως τότε ήταν που συνάντησε το ποδόσφαιρο από κοντά.

«Πριν από ένα ματς είχε έρθει με ένα τεράστιο αμάξι! Mπήκε μέσα στο γήπεδο με αυτό το τανκ, αποθεώθηκε από τον κόσμο, μας χαιρέτησε όλους, μετά ήρθε αποδυτήρια μας μίλησε, μας έδωσε κάποιες συμβουλές για την καριέρα μας, ενώ μας είχε πει πως θα επιστρέψει για να αναλάβει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος και προπονητής μαζί!

Είχε κάνει μια γιορτή στη κεντρική πλατεία της πόλης η ομάδα, εκεί που είναι και η μπουτίκ του συλλόγου. Έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον κόσμο, όλοι μετά ήρθαν στο γήπεδο. Στους δρόμους ήταν πολλοί με μπλούζα του Μαραντόνα, ήταν κάτι το ξεχωριστό για την πόλη και την χώρα εκείνη η μέρα», μας λέει όλο χαρά που έζησε αυτές τις στιγμές όπως εύκολα διακρίνουμε από το ύφος της φωνής του.

Στη συνέχεια, μας μιλάει για το πως θυμάται ο ίδιος εκείνες τις στιγμές. «Συνάντησα το ποδόσφαιρο από κοντά, αυτό που είχα πει και τότε! Στους δρόμους υπήρχαν παντού αφίσες του, το είχαν διαφημίσει πάρα πολύ καλά», λέει ενώ δεν κρύβει πως όλοι γνώριζαν πως ήταν διαφημιστικό τρικ του συλλόγου και τίποτα παραπάνω. Ένα διαφημιστικό τρικ που όμως τους βγήκε. «Κατά βάθος όλοι ήξεραν ότι είχε έρθει για να προσελκύσει χορηγούς, ήταν μια καλή διαφήμιση για τον σύλλογο και τους βγήκε», μας αναφέρει κλείνοντας ο 25χρονος στοπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα