Black Friday και για το λεύκωμα της Super League Interwetten! (vid)

Gazzetta team
Black Friday και για το λεύκωμα της Super League Interwetten! (vid)

bet365

Το συλλεκτικό Λεύκωμα της Super League Interwetten για τα 60 χρόνια Α' Εθνική μπαίνει κι αυτό σε έκπτωση λόγω black friday!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:59 και αποκτήστε το βραβευμένο, επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" στην τιμή των 25 ευρώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (H έκπτωση ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 23:59):

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 27,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 25 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

ή

Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 28,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 25 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: [email protected]

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα