ΟΦΗ: Μπήκε ο Βούρος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ: Μπήκε ο Βούρος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μπήκε ο Βούρος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Πραξιτέλης Βούρος, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ κι είναι πλέον διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Πραξιτέλη Βούρο να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (25/11) η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε, λόγω ημικρανίας, ενώ οι Σόλις, Σόουζα και Μαρινάκης έκαναν θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Βαζ και Τσιλιανίδης.

Η προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα