Ντρεοσί: Ο Αρνό Χερμάν αρθρογραφεί για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού

Ντρεοσί: Ο Αρνό Χερμάν αρθρογραφεί για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Ντρεοσί: Ο Αρνό Χερμάν αρθρογραφεί για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού

bet365

Ο δημοσιογράφος της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας Equipe, Αρνό Χερμάν, αρθρογραφεί στο gazzetta.gr για τον νέο αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί.
Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του αθλητικού διευθυντή είναι ο Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος μάνατζερ με σπουδαία θητεία στην Λιλ, την Ρεν και την Παρί FC θα πάρει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Γιάννη Αλαφούζο, με στόχο να οργανώσει το κλαμπ σε τομείς που υστερεί (όπως το τμήμα scouting), να χαράξει στρατηγική και φυσικά να είναι υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το gazzetta.gr φιλοξενεί το άρθρο του δημοσιογράφου της Equipe, Αρνό Χερμάν, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το νέο... αφεντικό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο μάλιστα συνομίλησε δια ζώσης στο αεροδρόμιο της Νίκαιας το Σάββατο, όταν ο Ντρεοσί ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αθήνα.

Το άρθρο του Αρνό Χερμάν για τον Ντροεσί

«Ο Πιερ Ντρεοσί είναι ένας από τους κορυφαίους general manager του γαλλικού ποδοσφαίρου, με μεγάλη εμπειρία και σημαντικά αποτελέσματα, ειδικά στην Ρεν. Στις γαλλικές ομάδες ο ρόλος του general manager, περιλαμβάνει περισσότερα οργανωτικά, οικονομικά και άλλα καθήκοντα αλλά παράλληλα και δουλειά που αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Σε όλες τις ομάδες που ο Ντρεοσί δούλεψε, δηλαδή στην Λιλ, στην Ρεν και την Παρί FC είχε και αρμοδιότητες τεχνικού διευθυντή, ήταν υπεύθυνος για την μεταγραφική πολιτική, τους προπονητές, ήταν το απόλυτο αφεντικό.

Τυχαία συναντηθήκαμε το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, όπου πήραμε την ίδια πτήση για το Παρίσι. Μου είπε πως πηγαίνει για να υπογράψει στην νέα του ομάδα και μάλιστα αναφέρθηκε στον ρόλο του, καθώς για πρώτη φορά θα αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή σε έναν σύλλογο.

Έχει άριστη σχέση με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ήταν εκείνος που τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό από όσο γνωρίζω, καθώς θεωρεί πως την εμπειρία και τις οργανωτικές του αρετές, μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει.

Ως άνθρωπος, είναι ένας ωραίος τύπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο και την δουλειά του. Έχει σπουδάσει management, δηλαδή εκτός από την εμπειρία έχει και τις απαραίτητες γνώσεις και η επιλογή του να πάει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, είχε φτάσει κοντά στην ανάληψη της διεύθυνσης της διοργανώτριας αρχής της Ligue1 και της Ligue2, κάτι που δείχνει το πόσο σημαντική θεωρούν στην Γαλλία την παρουσία του σε οργανωτικές θέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα