Οι ποδοσφαιριστές της SL1 στο πλευρό εκείνων της SL2 και FL
Τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας για την 9η αγωνιστική θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση σε ένδειξη συμπαράστασης των παικτών της προς εκείνους των δύο μικρότερων κατηγοριών

Στον «αέρα» βρίσκεται η Super League 2 και η Football League, καθώς τα πρωταθλήματά τους διακόπηκαν τον περασμένο Μάρτιο για τη σεζόν 2019/20 και έκτοτε δεν έχουν ξεκινήσει. Οι ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και στις τάξεις τους υπάρχει ένα κύμα αλληλεγγύης. Μετά τους διεθνείς μας που εξέφρασαν δημόσια τη συμπαράστασής τους μέσω του ΠΣΑΠ, ήταν η σειρά εκείνων της Super League 1 να πάρουν τη σκυτάλη. Οπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο μέσω του Συνδέσμου τους, τα σημερινά (21/11), αυριανά (22/11) και στο παιχνίδι της Δευτέρα (23/11) θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας για τη μη εκκίνηση των δύο πρωταθλημάτων, αλλά και συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ:

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Οπως αποφάσισε ο ΠΣΑΠ, οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21, 22 και 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1 θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διαχωρισμό που υφίστανται οι συνάδελφοί μας και ζητάμε από τους αρμόδιους να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκληθεί από την παρατεταμένη αγωνιστική τους απραξία.

Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας δεν επιτρέπουν περιθώρια για μακροχρόνια απουσία από τα γήπεδα και οι δύο κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

Σκεφτείτε πως εμείς περιμένουμε μόνο ένα λεπτό για τη σέντρα της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι συνάδελφοί μας της Super League 2 και της Football League περιμένουν τη δική τους για περισσότερα από 345.000 λεπτά, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας των δύο κατηγοριών ώστε να αρχίσουν άμεσα τα πρωταθλήματά τους, απαιτούμε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.

SUPERLEAGUE NEWS FEED