ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό

bet365

Στον ΟΦΗ μπαίνουν στην τελική ευθεία για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, με τους Βούρο, Γιαννούλη, Νέιρα και Σολίς να ακολουθούν ξανά μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ από την προπόνηση της Πέμπτης:

Εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης που αφορούν στο πρωτάθλημα της Super League, η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής (8/11) με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Φροίξος Γρίβας έκανε θεραπεία, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Adil Nabi και Νίκος Μαρινάκης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Nazareno Solis, με τον Adrian Sardinero να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Ο Felipe Souza έκανε θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (5/11) περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και παιχνίδι μετάβασης σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με άσκηση τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 15:00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα