ΠΑΣ Γιάννινα: Μοναδική απουσία ο Κάστρο (pic)

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Μοναδική απουσία ο Κάστρο (pic)

bet365

Με μοναδική απουσία αυτή του Κάστρο θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την ΑΕΛ στο εξ' αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, με τον Αργύρη Γιαννίκη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στους Σιόντη και Κριζμαν με μοναδική απουσία να είναι πια μόνο αυτή του Κάστρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Ηπειρωτών ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λέο, Παμλίδης, Δούμτσης, Κριζμάν.

Με 22 ποδοσφαιριστές θα πάει η ομάδα μας αύριο στους Ζωσιμάδες για τον εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη...

Δημοσιεύτηκε από PAS Giannina FC στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα