Η Θύρα 7 στο πλευρό της Σάμου (pic)

Η Θύρα 7 στο πλευρό της Σάμου (pic)

Gazzetta team
Η Θύρα 7 στο πλευρό της Σάμου (pic)

bet365

Η Θύρα 7 μέσω των social media κάνει κάλεσμα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, για να σταλούν βασικά αγαθά στους κατοίκους της Σάμου που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες!

Η ανακοίνωση:

«ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ..! ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ..!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ :
ΜΑΣΚΕΣ , ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ , ΣΕΝΤΟΝΙΑ , ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ , ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ( ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , ΡΥΖΙ , ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ !»

ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Δημοσιεύτηκε από Kaminia Gate 7 - Καμινια Θυρα 7 στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα