Χασάν: Έχει ξαναβάλει 6 φορές 2 γκολ σε ένα ματς! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χασάν: Έχει ξαναβάλει 6 φορές 2 γκολ σε ένα ματς! (pics & vids)

bet365

Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός έχει βρει ξανά δύο φορές δίχτυα σε μία αναμέτρηση στην καριέρα του ενώ με τον Ολυμπιακό έχει κάνει και χατ τρικ!
Ο Αχμέντ Χασάν έβαλε 2 γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (το 2-0 στο πρωτάθλημα), κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα του. Το έχει ξανακάνει άλλες έξι φορές με ομάδες και την Εθνική Αιγύπτου ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε κάνει χατ τρικ απέναντι στον ΟΦΗ στο 5-1 του 2019. Είναι χαρακτηριστικό πως και σε εκείνον τον αγώνα με τους Κρητικούς ο διεθνής επιθετικός ήταν βασικός (όπως και με Απόλλωνα). Η διαφορά έχει να κάνει με το γεγονός πως με την ομάδα του Παράσχου σκόραρε τα τέρματά του σε λιγότερο από δέκα λεπτά ενώ τα τρία του γκολ με τους Κρητικούς τα είχε βάλει από το 36' έως το 60'.
Στα επιτεύγματά του βέβαια έχει ματς με γκολ και ασίστ. Στην καριέρα του στο σύνολο έχει σκοράρει και δώσει ασίστ σε πέντε περιπτώσεις σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Αιγύπτου. Σε όλη τη σταδιοδρομία του σε ομάδες ο Χασάν έχει 265 ματς με 84 γκολ και 22 ασίστ.
Στον Ολυμπιακό το... ταμείο του έως τώρα είναι 59 ματς. Έχει 27 γκολ και 3 ασίστ σε αυτά. Ο Ολυμπιακός του απέδωσε και... φόρο τιμής στο Twitter του για τα τελευταία χρονικά γκολ του.
- Οι σχετικές φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα