Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω, ελπίζω να τα βρούμε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω, ελπίζω να τα βρούμε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Θέλω να μείνω, ελπίζω να τα βρούμε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Μαροκινός χαφ εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την ανανέωση του συμβολαίου του
Για την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη νίκη στο Αγρίνιο μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά το σημερινό (1/11) 3-1 που επικράτησαν οι Θεσσαλονικείς του Παναιτωλικού. «Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι που δεν είναι εύκολο. Σημασία, πάντως, έχει η νίκη, την οποία καταφέραμε να πάρουμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αλλάξαμε το σύστημα που αγωνιζόμαστε και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μάθουμε σωστά το καινούργιο. Γνωρίζαμε πριν το ματς με τη Γρανάδα ότι θα γίνει. Ο νέος προπονητής θέλει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, με ένταση, όπως έκανε ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής».
Κλείνοντας ο Μαροκινός χαφ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, όπου εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά». «Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να μείνω, γιατί η οικογένειά μου αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να τα βρούμε σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα