Άρης: Τα «μπράβο» του Καρυπίδη στους παίκτες

Gazzetta team
Άρης: Τα «μπράβο» του Καρυπίδη στους παίκτες

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έκρυψε τη χαρά του μετά τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του.
Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» γνωρίζει ότι αυτός ο αγώνας έγινε υπό… ανώμαλες συνθήκες για την ομάδα του. Διότι ο Άρης δεν έκανε κανονική προπόνηση στις τελευταίες δέκα ημέρες λόγω της διασποράς του κορονοϊού και των δέκα κρουσμάτων που είχαν διαπιστωθεί καθώς βασικοί ποδοσφαιριστές αφαιρέθηκαν από το αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου. Με το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Φωτιά, ο Θόδωρος Καρυπίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αφού συνεχάρη τον Άκη Μάντζιο, έκανε το ίδιο και με τους ποδοσφαιριστές αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της προσπάθειάς τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα