Ατρόμητος: Πρόβλημα με τον Γκάλο

Ατρόμητος: Πρόβλημα με τον Γκάλο

Gazzetta team
Ατρόμητος: Πρόβλημα με τον Γκάλο

bet365

Ο Ροντρίγκο Γκάλο δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω προβλήματος τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την Παρασκευή θα φανεί αν θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου την Πέμπτη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα που περιείχε ασκήσεις τακτικής συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γκάλο που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας για ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας με τον Νταμίρ Κάναντι να ανακοινώνει την αποστολή που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα