Λαμία: Με Καραμάνο στη Ριζούπολη, εκτός Επασί και Χατζηστραβός

Gazzetta team
Λαμία: Με Καραμάνο στη Ριζούπολη, εκτός Επασί και Χατζηστραβός

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Διαθέσιμος κανονικά ο Καραμάνος, επιστρέφει ο Βιγιάλμπα, εκτός Επασί και Χατζηστραβός.

Ο Καραμάνος, όπως αναμενόταν, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές ξεπερνώντας το πρόβλημα που είχε αποκομίσει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επίσης στην αποστολή της Λαμίας επανέρχεται ο Βιγιάλμπα, ενώ εκτός από τον αγώνα της Ριζούπολης μένουν ο τραυματίας Επασί και ο τιμωρημένος Χατζηστραβός, ενώ εκτός για δεύτερο σερί ματς μένει ο Γκούγκα, το οποίο ίσως σημαίνει πολλά για το μέλλον του.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπουλούλης, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα