Σάλιακας: «Μπήκαμε πιο δυνατά γιατί ήμασταν διαβασμένοι»

Gazzetta team
Σάλιακας: «Μπήκαμε πιο δυνατά γιατί ήμασταν διαβασμένοι»

bet365

Στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά, στάθηκε ο Μανώλης Σάλιακας μιλώντας για τη νίκη επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά ο Μανώλης Σάλιακας ανέφερε μετά την μεγάλη νίκη του ΠΑΣ επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη: «Μπήκαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο β’ ημίχρονο δώσαμε χώρο, δεν έπρεπε, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε την ΑΕΚ».

Για την πίεση του Απόλλωνα στο β’ ημίχρονο: «Σίγουρα, ο Απόλλωνας έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, αλλά αφού πήραμε τους 3 βαθμούς αυτό έχει σημασία».

Για το τι είχε ο ΠΑΣ που δεν το είχε ο Απόλλωνας: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι, μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά ο προπονητής, είχαμε δουλέψει στην επιθετική ανάπτυξη γι’ αυτό και βγήκε αυτή η πάρα πολύ όμορφη εικόνα. Έτσι παίζουμε πάντα, επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για το ότι ο Απόλλωνας δεν είχε φάσεις στο α’ μέρος: «Θέλει και συγκέντρωση. Το να μη δεχτείς φάση είναι πολύ καλό για την ομάδα. Πρέπει να το συνεχίζουμε και στο β’ ημίχρονο αυτό, θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα