Παράσχος: «Να βρούμε το φάρμακο ώστε να δείξουμε καλύτερη εικόνα»

Gazzetta team
Παράσχος: «Να βρούμε το φάρμακο ώστε να δείξουμε καλύτερη εικόνα»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος κρατάει την εμφάνιση του δευτέρου μέρους, η οποία ωστόσο δεν αρκούσε στην ομάδα του γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παράσχος στη NOVA:

«Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ο ΠΑΣ μας πίεσε πολύ. Δεν είχαμε την ηρεμία και την υπομονή, είχαμε νευρικότητα. Καταφέραμε στο τέλος του πρώτου μέρους να δεχθούμε δύο γκολ. Αλλάξαμε τελείως πρόσωπο μετά, μας βοήθησαν και οι αλλαγές και ήμασταν άτυχοι που χάσαμε το πέναλτι γιατί μετά θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα και στη νίκη. Θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να βρούμε ένα μόνιμο κορμό για να παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Φατιόν είχε 14/14 πέναλτι και γι' αυτόν τον φώναξα. Δυστυχώς κάποτε χάνεις πέναλτι. Κρατάω την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και θα πρέπει να βρούμε το φάρμακο για την έλλειψη ηρεμίας ώστε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα