Απόλλων Σμύρνης: Εκτός ο Χουχούμης με ΠΑΣ, «πρώτη» για Μπρούσιτς

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός ο Χουχούμης με ΠΑΣ, «πρώτη» για Μπρούσιτς

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτη συμμετοχή για τον νεοαποκτηθέντα Μπρούσιτς, εκτός ο Χουχούμης.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Τετάρτη (21/10) στις 17:15 στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League Interwetten. Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουχούμη, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Μπρούσιτς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Πατράλη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα