Κλάτενμπεργκ: «Σωστές οι αποφάσεις στο ντέρμπι» (vid)

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: «Σωστές οι αποφάσεις στο ντέρμπι» (vid)

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σχολίασε για ακόμα μια αγωνιστική τις αποφάσεις της 5ης αγωνιστικής, τονίζοντας πως δεν έγινε κανένα λάθος στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε στο καθιερωμένο πλέον βίντεο μετά από κάθε αγωνιστική, τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην 5η στροφή του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με εκείνον, όλες οι σημαντικές φάσεις του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κρίθηκαν σωστά.

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ, αφού τόνισε πως σωστά δε δόθηκε, το αιτιολόγησε κάπως έτσι: «η θέση του χεριού του αμυνόμενου ενώ διεκδικεί στον αέρα τη μπάλα χωρίς έλεγχο της κίνησης του, θεωρείται σαν μια φυσική κίνηση και θέση χεριού και συνεπώς δεν καθιστά το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο».

Όσον αφορά το γκολ του Τζόλη που ακυρώθηκε, είπε: «Αυτού του τύπου οι περιπτώσεις παιξίματος της μπάλας με το χέρι από τον επιτιθέμενο τιμωρούνται πλέον σύμφωνα με τον κανόνα 12 των κανόνων του παιχνιδιού, καθώς όταν ο παίκτης σκοράρει άμεσα στο αντίπαλο τέρμα και η μπάλα έχει έρθει πριν σε επαφή με το χέρι τιμωρείται αυτό το χέρι ακόμη και αν αυτή η επαφή είναι τυχαία».

Ενώ για το δεύτρο πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟΚ για ανατροπή στον Ζίβκοβιτς, είπε: «ο αμυνόμενος βρίσκεται μπροστά από τον επιτιθέμενο στην προσπάθεια για παίξιμο της μπάλας ενώ ο επιτιθέμενος κινεί το πόδι του προς το μέρος του αμυνόμενου με αποτέλεσμα να προκληθεί η επαφή. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για φυσική επαφή μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών στην διεκδίκηση της μπάλας».

Δείτεο στο βίντεο όλες τις φάσεις που σχολίασε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής από την 5η αγωνιστική:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα