Σκέψεις για αναστολή της επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα!

Gazzetta team
Σκέψεις για αναστολή της επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα!

bet365

Λίγες ώρες πριν βγουν στην διάθεση τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ υπάρχουν σκέψεις από τους επιστήμονες και την Κυβέρνηση να υπάρξει αναστολή της απόφασης για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Κυβέρνηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα. Αρχικά πιλοτικά και από την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten κι έπειτα κανονικά σε όλα τα ματς πάντα με το 10% σε κάθε γήπεδο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση άναβε το πράσινο φως σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να βγάλουν 3.500 εισιτήρια για τα ευρωπαϊκά τους ματς. Με Μαρσέιγ και Ομόνοια αντίστοιχα. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωναν χθες πως το μεσημέρι της Τρίτης (14:30) θα έβγαζαν στην διάθεση του κόσμου (ηλεκτρονικά πάντα) τα 3.500 κομμάτια.

Ομως από το βράδυ της Δευτέρας υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους για την συγκεκριμένη απόφαση. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες είναι πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε αναστολή της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα! Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο πως το βράδυ της Δευτέρας έγινε σύσκεψη της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα και κρίθηκε πως η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα θα προκαλούσε συνθήκες συνωστισμού και θα έστελνε λάθος μήνυμα! Την ίδια ώρα μάλιστα που είναι πιθανό να αποφασιστούν πρόσθετα μέτρα...

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, με τον Ολυμπιακό (κυρίως μιας και παίζει πρώτος στην Ευρώπη) να περιμένει έχοντας προαναγγείλει τα εισιτήρια και τον τρόπο διάθεσής τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα