Ντεντάκης: «Η ισοφάριση μας έδωσε ώθηση για την ανατροπή»

Gazzetta team
Ντεντάκης: «Η ισοφάριση μας έδωσε ώθηση για την ανατροπή»

bet365

Ο αμυντικός του Βόλου, Αντώνης Ντεντάκης στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που πήρε η ομάδα του μετά το 1-1 για την ανατροπή και τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Όσα δήλωσε ο Ντεντάκης στη NOVA:

«Στην αρχή ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος βγάλαμε διαφορετικό πρόσωπο, πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και είναι δίκαιη η νίκη μας. Ήταν διαβασμένος ο ΠΑΣ, αλλά και εμείς δεν πηγαίναμε δυνατά στην μπάλα. Μετά διορθώσαμε κάποια πράγματα που είδε και ο προπονητής και είχαμε πίστη για την ανατροπή. Το ματς κρίθηκε στην ισοφάριση. Μετά τα πράγματα έγιναν εύκολα για μας στο θέμα της ψυχολογίας γιατί πήραμε τα πάνω μας. Αυτό το γκολ μας έδωσε ώθηση για να γυρίσουμε το ματς. Ακόμα είναι νωρίς, πάμε βήμα - βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Δεν πρέπει να έχουμε τον πήχη ψηλά γιατί αυτό μπορεί να είναι κακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα