ΠΑΣ Γιάννινα: Με Μπρένερ και Κάργα στο Βόλο (pic)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Με Μπρένερ και Κάργα στο Βόλο (pic)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο με τον Αργύρη Γιαννίκη να παίρνει μαζί του και τους Μπρένερ και Κάργα.

Με τους Μπρένερ και Κάργα στην 20αδα θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Βόλο για τον σαββατιάτικο αγώνα (17/10, 16:00) με την τοπική ομάδα. Ο Αργύρης Γιαννίκης συμπεριέλαβε τόσο τον Αργεντινό εξτρέμ ο οποίος πλέον δείχνει έτοιμος έχοντας αγωνιστεί και στο φιλικό με την Βέροια, αλλά και τον Κάργα ο οποίος έλαβε μέρος σε κάποιες προπονήσεις την εβδομάδα που διανύουμε.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Βόλο: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα