Θυμάστε τη Λαμία με τον Βόλο; Ξεχάστε την…

Gazzetta team
Θυμάστε τη Λαμία με τον Βόλο; Ξεχάστε την…

bet365

Η ομάδα θα έχει κόντρα στον Παναιτωλικό νέο προπονητή, «φρέσκα» πρόσωπα και κατά πάσα πιθανότητα άλλο σύστημα και εσωτερικές «αλλαγές»
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή της Super League στη δράση μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών Ομάδων και αρκετές ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν με νέο λουκ. Μία εξ’ αυτών είναι και η Λαμία. Βασικά θυμάστε τι είδατε στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στο Βόλο όπου και έχασε 2-1; Ε… ξεχάστε το ενόψει της αναμέτρησής της με τον Παναιτωλικό, καθώς από τότε, αν και έχουν περάσει μόλις 8 ημέρες άλλαξαν πολλά… Ας τα δούμε…
*Το κυριότερο, νέος προπονητής. Ο Γιώργος Πετράκης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τον διαδέχθηκε ο Μπάμπης Τεννές που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Ο 67χρονος κόουτς θα ντεμπουτάρει την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στα «καναρίνια».
*Παράλληλα οδηγούμαστε και σε αλλαγή σχηματισμού. Η Λαμία στην Πετράκη εποχή «υιοθετούσε» το 4-4-2, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα τη βλέπουμε πλέον με 4-2-3-1.
*Η παραπάνω εξέλιξη θα σημάνει και «εσωτερικές» μετακινήσεις παικτών. Π.χ. ο Ρόμανιτς – αν και δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού με τον Βόλο – ήταν στα φορ έστω και σαν περιφερειακός, αλλά τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στα άκρα.
*Συν υπάρχουν και νέα πρόσωπα. Οι Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Βασιλακάκης αποκτήθηκαν για βασικοί, κακά τα ψέματα, όμως ήταν ανέτοιμοι στο παιχνίδι με τον Βόλο και στο ντεμπούτο τους πέρασαν ως αλλαγή. Ωστόσο, παρότι ο Γεωργιανός φορ αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, όλα δείχνουν πως με αντίπαλο τους Αγρινιώτες θα είναι διαθέσιμοι για το αρχικό σχήμα.
Αρα η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί με νέο προπονητή (Τεννές), καινούργιο σχηματισμό (4-2-3-1), εσωτερικές αλλαγές (Ρόμανιτς στα άκρα) και «φρέσκα» πρόσωπα στο αρχικό σχήμα (Αραμπούλι, Βασιλακάκης, Ντέλετιτς). Κοινός με εντελώς καινούργιο λουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα