Έγραψε ιστορία στον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος!

Έγραψε ιστορία στον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος!

Νίκος Αθανασίου
Έγραψε ιστορία στον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος!

bet365

Ο Καταλανός τεχνικός έπιασε κορυφή στην λίστα των προπονητών του Παναθηναϊκού με τα λιγότερα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας και... συγκατοικεί μαζί με τον Άγγλο, Ρόνι Άλεν. Έγινε ο πρώτος που φεύγει χωρίς νίκη!

Ο Ντάνι Πογιάτος θα ξεχαστεί γρήγορα. Μετά από μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί παρελθόν, ωστόσο, το όνομά του θα μείνει για πάντα γραμμένο σε μια όχι και τόσο τιμητική λίστα τεχνικών που έκατσαν στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο Καταλανός είναι εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή των προπονητών με τα λιγότερα παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ισοφαρίζοντας παράλληλα ένα ρεκόρ που κράτησε σαράντα χρόνια!

Κάτοχός του ο Άγγλος προπονητής, Ρόνι Άλεν. Την περίοδο 1980-1981 ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα αλλά μετά το 4-0 από την Γιουβέντους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ απολύθηκε για τον διαδεχθεί ως υπηρεσιακός ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ και στην συνέχεια ως μόνιμος, ο Χέλμουτ Σενέκοβιτς. Παράλλληλα, ο Πογιάτος έγινε ο πρώτος που φεύγει από τον Παναθηναϊκό χωρίς να γευθεί την χαρά της νίκης!

Στις πιο κάτω θέσεις της λίστας, θα βρούμε τον Χανς Μπάκε με μόλις τέσσερα παιχνίδια!

Πάντως, ο προπονητής στην ιστορία του συλλόγου με τα λιγότερα παιχνίδια(2), είναι ο Μπέλα Γκούτμαν! Προσλήφθηκε ως τεράστιο όνομα την σεζόν 1967-1968 μετά την κατάκτηση του Πρωταθλητριών με την Μπενφίκα, έχασε στο πρώτο παιχνίδι 5-0 από την Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Κυπελλούχων και στο δεύτερο μετά από νίκη επί του Πανελευσινιακού παραιτήθηκε.

*Δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπηρεσιακοί προπονητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα