Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος τσέκαρε το 3-5-2

Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος τσέκαρε το 3-5-2

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος τσέκαρε το 3-5-2

bet365

Ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε εντολή και στις δύο ομάδες του εσωτερικού φιλικού να παίξουν 3-5-2 από ένα ημίχρονο, δείχνοντας πως το σκέφτεται ενόψει ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει κάκιστα το πρωτάθλημα, η εικόνα του συνόλου είναι απογοητευτική και ο Ντάνι Πογιάτος που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να βρει λύσεις στο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας του.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη ξεκίνησε με 4-2-3-1, στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπαιξε 4-4-2 ενώ στο σημερινό εσωτερικό φιλικό, φανέρωσε για πρώτη φορά ακόμη μια σκέψη που έχει στο μυαλό του. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να παίξουν από ένα ημίχρονο με 3-5-2 για να δει πως και αν λειτουργεί η συγκεκριμένη διάταξη.

Η άλλη διάταξη που χρησιμοποίησε ήταν 4-3-3, αυτή δηλαδή που έχει δουλέψει όσο καμία άλλη μέχρι και σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα