Απόλλων Σμύρνης: Επιτυχημένη η επέμβαση σε Ραΐλι

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Επιτυχημένη η επέμβαση σε Ραΐλι

bet365

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.

Ο Μαροκινός στόπερ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Την Τετάρτη (7/10) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και την Πέμπτη (8/10) θα πάρει εξιτήριο ξεκινώντας αμέσως πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό δεξιού γόνατος ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντίλ Ραΐλι. Η επέμβαση έγινε σήμερα, Τετάρτη 7/10/2020, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από το ιατρικό επιτελείο του κ. Πισκοπάκη.

Ο ποδοσφαιριστής μας αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο και να αρχίσει αμέσως πρόγραμμα αποκατάστασης υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ομάδας μας.

Άπαντες στη οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης, ευχόμαστε στον Αντίλ περαστικά και με τη στήριξη όλων μας να γυρίσει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα