Super League Interwetten: Μια 20άδα νέα πρόσωπα όλο υποσχέσεις! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Super League Interwetten: Μια 20άδα νέα πρόσωπα όλο υποσχέσεις! (pics)

bet365

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και για την Super League Interwetten και το gazzetta.gr, ξεχώρισε βάση ονόματος τις θεωρητικά καλύτερες μεταγραφές όλων των ομάδων και... κατεβάζει μια new entry ενδεκάδα με όσους ήρθαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά μαζί με τις οχτώ αλλαγές της, γεμάτη υποσχέσεις!

Ενδεκάδα

Τερματοφύλακας

Βέρχουλτ (Απόλλων Σμύρνης): Κάτω από τα γκολπόστ θέση παίρνει ο Βέρχουλτ! Ο γκολκίπερ που έφερε ο Απόλλων Σμύρνης από το Βέλγιο. Το βιογραφικό του είναι πολλά υποσχόμενο, καθώς σε αυτό υπάρχει θητεία σε Γκενκ, Βίλεμ και Λουκέρνη και σίγουρα περιμένουμε όλοι να δούμε αν στα 32 του χρόνια θα δικαιώσει τις βλέψεις που υπάρχουν από αυτόν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Αμυντικοί

Ραφίνια (Ολυμπιακός): Στη θέση του δεξιού μπακ, η επιλογή ήταν εύκολη! Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν και πολλές μεταγραφές που να ξεχώρισαν εκεί, όμως και να υπήρχαν η θέση θα... πήγαινε στο Ραφίνια χωρίς δεύτερη σκέψη! Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ ήρθε στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι κι όλοι γνωρίζουν τι πρόκειται να δουν από εκείνον...

Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα): Ο ένας από τους δύο στόπερ στο 4-4-2 που επιλέξαμε, είναι ο 30χρονος Αργεντίνος που ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει στις πλάτες του ένα καλό βιογραφικό σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής, από το οποίο ξεχωρίζουν οι Λανούς, Τίγκρε από την πατρίδα του και η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη.

Μπεναλουάν (Άρης): Ίσως η πιο ηχηρή βάση ονόματος μεταγραφή του Άρη αυτή την μεταγραφική περίοδο! Οι «κιτρινόμαυροι», απέκτησαν για το κέντρο της άμυνας τους τον Γιόχαν Μπεναλουάν ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νότιχαμ Φόρεστ. Στα 33 του χρόνια έρχεται στη χώρα μας έχοντας στο βιογραφικό του παρουσίες σε Σεντ Ετιέν, Αταλάντα, Λέστερ και Φιορεντίνα.

Βινάγκρε (Ολυμπιακός): Ο τέταρτος της άμυνας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήρθε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Γουλβς, με τους Πειραιώτες να βγάζουν αρκετά λεφτά από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως είναι λογικό περιμένουν πολλά από αυτόν γι' αυτό κι επένδυσαν πάνω του!

Μέσοι

Σβαμπ (ΠΑΟΚ): Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχουμε προλάβει να δούμε σε επίσημα παιχνίδια, κυρίως στα προκριματικά του Champions League. Ο Αυστριακός χαφ, δείχνει να έχει αρκετά ποιοτικά στοιχεία ομορφαίνοντας την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ ο οποίος τον απέκτησε άλλωστε για να τον αναβαθμίσει σε αυτή τη θέση.

Σάλομον (Ατρόμητος): Αυστριακή υπόθεση η μεσαία μας γραμμή! Δίπλα στον άσο του ΠΑΟΚ, ένας γνώριμός του από το πρωτάθλημα της χώρας του, ο Πάτρικ Σάλομον που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο. Ένας δυνατός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής με πέρασμα από την Αούστρια Βιέννης και εμπειρία από Europa League.

Εξτρέμ

Τάνκοβιτς (ΑΕΚ): Από τις τελευταίες μεταγραφές που έγιναν στη Super League Interwetten το βράδυ της Δευτέρας. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ήρθε να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Γκαρσία στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό είναι και στη δική μας εντεκάδα αντί του Κεντροαμερικάνου! Οι πληροφορίες που τον ακολουθούν απ' όσους τον έχουν δει να αγωνίζεται στη Χάμαρμπι και στην Αλκμάαρ, μιλούν για έναν αρκετά γρήγορο ποδοσφαιριστή πολύ καλό στο ένας εναντίον ενός, που μπορεί και να σκοράρει και να δώσει ασίστ.

Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ): Όπως με τον Σβαμπ, έτσι και με τον Άντριαν Ζίβκοβιτς, έχουμε μια πρώτη άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει! Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Μπενφίκα κι από τα πρώτα του ματς στα προκριματικά ξεχώρισε. Αναμένεται να ομορφύνει πάρα πολύ το μεσοεπιθετικό κομμάτι του «δικέφαλου».

Επιθετικοί

Καρλίτος (Παναθηναϊκός): Η πιο... περίεργη περίπτωση από τους 11. Πρόκειται για μια μεταγραφή που έγινε τον χειμώνα από τον Παναθηναϊκό αλλά τώρα απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής. Τον έχουμε δει σε φιλικά παιχνίδια, τον βλέπουμε και σε επίσημα. Όσοι τον γνώριζαν πριν την έλευση του στο «τριφύλλι» ήταν σίγουροι πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Έχει επαφή με το γκολ, αν και ακόμα δεν έχει σκοράρει, έχει ωραία χτυπήματα φάουλ και είναι πιο καλός όταν έχει δίπλα του έναν ακόμα επιθετικό, όπως για παράδειγμα ο Μακέντα.

Λόπεθ (Άρης): Σημαντική προσθήκη στην επίθεση του Άρη είναι και ο Κριστιάν Λόπεθ που ήδη μετρά 1 γκολ σε 4 συμμετοχές. Έχοντας παραστάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Ρουμανία, έχει τις ικανότητες να βοηθήσει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι τους «κιτρινόμαυρους».

Αναπληρωματικοί

Κάθε ενδεκάδα όμως που... σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να έχει και δυνατό πάγκο! Αυτό συμβαίνει σε αυτή την new entry ενδεκάδα μας! Την 20άδα λοιπόν συμπληρώνουν ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας, Σπαρβ που ήρθε στην ΑΕΛ, ο Ισπανός Αϊτόρ που προσπάθησε πολύ μέχρι να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Σολίς που άφησε την Μπόκα Τζούνιορς για να βοηθήσει στα εξτρέμ τον ΟΦΗ!

Επίσης, στόπερ έχουμε τον Σελίμοβιτς που έφερε ο ΟΦΗ, μπακ τον Αλβάρες που ήρθε στη Τρίπολη, όπως και ο εξτρέμ Ντρούπι Γκόμες για τον οποίο επίσης ακούγονται εξαιρετικά λόγια. Φυσικά στα εξτρέμ βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία τον οποίο περιμένουμε να δούμε όταν με το καλό επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του με την ΑΕΚ η οποία είχε επενδύσει πολλά πάνω του. Τέλος, έχουμε και δύο καλές περιπτώσεις από τον Παναιτωλικό με τον χαφ Αρσούρα και τον φορ Ματσόλα να αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στα «καναρίνια».

Αναλυτικά ο πάγκος αποτελείται από τους: Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Αλβάρες (Αστέρας Τρίπολης), Σπαρβ (ΑΕΛ), Αρσούρα (Παναιτωλικός), Γκαρσία (ΑΕΚ), Σολίς (ΟΦΗ), Αϊτόρ (Παναθηναϊκός), Ντρούπι Γκόμες (Αστέρας Τρίπολης), Ματσόλα (Παναιτωλικός)

*Στη δημιουργία του θέματος συμμετείχαν οι ρεπότρερ όλων των ομάδων, από τους οποίους ζητήθηκε να ξεχωρίσουν ΔΥΟ από τις μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες τους, ώστε να φτάσουμε στην όσο το δυνατόν πιο πλήρη ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ 20άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα