Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 4ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 4ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Γκολ, δοκάρια, ευκαιρίες. Από όλα είχαμε στην 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Άρη να πετυχαίνει την μεγάλη νίκη επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 1-0 και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από τρεις αγωνιστικές που στις δύο δεν έπαιζε ο ΠΑΣ Γιάννινα και στις τρεις ο Απόλλωνας Σμύρνης, φτάσαμε στην 4η για να έχουμε όλα τα παιχνίδια κανονικά. Από τα 7, το διήμερο διεξήχθησαν τα 6, ενώ την Δευτέρα με το ματς της Λαμίας με τον Βόλο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Παιχνίδια που είχαν και γκολ και μεγάλες ευκαιρίες με πολλά δοκάρια , ενώ και στα επτά ματς δεν υπήρξε ούτε ένα 0-0. Από τις νίκες ξεχωρίζει αυτή του Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (1-0) που κράτησε τους... κίτρινους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» (1-1). Πάμε να δούμε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των πέντε αγώνων που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 1-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1

Ατρόμητος - ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα