ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Λέο Μάτος! (pic)

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Λέο Μάτος! (pic)

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Λέο Μάτος! (pic)

bet365

Ανατροπή δεδομένων με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε μπει στο περιθώριο, αλλά πλέον επιστρατεύεται εκ νέου από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, σ’ ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία και τη διαχείριση του Λέο Μάτος. Από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει συμβόλαιο, προπονείται κανονικά με την ομάδα, τότε μπορεί να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συζήτησε το θέμα με τον Όλαφ Ρέμπε και κατέληξαν στην απόφαση της άμεσης επιστροφής του Μάτος στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στο δεξιό άκρο της άμυνας (Ροντρίγκο, Κρέσπο είναι off) και της σχεδόν βέβαιης αποχώρησης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Μάτος δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης το πρωί του Σαββάτου (3/10) στο γήπεδο της Τούμπας.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη το βράδυ της Παρασκευής (2/10) στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, που δείχνει ότι ο Λέο Μάτος είναι στο δρόμο της επιστροφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα