Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ιωαννίδης

bet365

Νέα ατυχία και νέο χρονικό διάστημα απουσίας για τον Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό επιθετικό να μένει εκτός δράσης για άλλες τρεις εβδομάδες.

Έχοντας επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας μπει με αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και έχοντας βάλει στόχο να συνεχίσει να διεκδικεί ό,τι μπορούσε στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος, ο Φώτης Ιωαννίδης καλείται ξανά να περιμένει για να επιστρέψει στη δράση.

Η μαγνητική που έκανε – έχοντας ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας – για το χτύπημα που είχε αποκομίσει σε προπόνηση της Τετάρτης, έδειξε κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού και πλέον θα μπορέσει να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Κλινήρης με την λοίμωξη του αναπνευστικού παραμένει ο Αντονίτο, αποφόρτιση έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Μπουζούκης, ατομικό ο Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Αγιούμπ.

Ο Ντάνι Πογιάτος, πάντως, δούλεψε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στην κυκλοφορία της μπάλας και σε τακτικές ενέργειες στο σκέλος της ανάπτυξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα