Άρης: Πλήρωσε ξανά ο Καρυπίδης για την παλιά ΠΑΕ

Άρης: Πλήρωσε ξανά ο Καρυπίδης για την παλιά ΠΑΕ

Gazzetta team
Άρης: Πλήρωσε ξανά ο Καρυπίδης για την παλιά ΠΑΕ

bet365

Οι παλιές αμαρτίες συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πληρώνει 30.000 ευρώ σε οφειλή προς μάνατζερ.

Για άλλη μια φορά τα παλιά προβλήματα δεν αφήνουν ήσυχο τον Άρη. Σκοτσέζος μάνατζερ, είχε κάνει προσφυγή στην FIFA με την οποία ζητούσε το ποσό των 30.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του Άρη αποφάσισε να δοθούν τα χρήματα αυτά, αφού υπήρξε ξανά ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο εν λόγω ατζέντης, εκπροσωπούσε τον Άλεξ Μενέντεθ, αλλά και τον Πουλίδο. Παράλληλα, ο Καρυπίδης πλήρωσε και 28.000 ευρώ για το παράβολο της εκδίκασης της προσφυγής για τον Ίμπε.

Όπως είναι λογικό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι φανερά αγανακτισμένος για το γεγονός ότι ο ίδιος πληρώνει χρήματα για πράγματα που δεν έχει καμία σχέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα