Καρτάλης: «Για πρώτο ματς τα πήγαμε καλά»

Gazzetta team
Καρτάλης: «Για πρώτο ματς τα πήγαμε καλά»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Με ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-2) ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, μέσος του «Αγιαξ της Ηπείρου», μίλησε στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Άρη: «Έδειξε ότι έχει καλή ομάδα με ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά έδειξαν ότι έχουν καλούς παίκτες και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».
Ποιους παίκτες του Άρη ξεχώρισε: «Σίγουρα τον Φετφατζίδη, όλοι ξέρουμε την αξία του. Στο δεύτερο ημίχρονο πολλοί παίκτες του Άρη έδειξαν την ποιότητά τους».
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είχαμε πάνω από 6 μήνες απραξία. Αλλά για πρώτο ματς τα πήγαμε καλά και ανεβαίνουμε. Θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και να βελτιωνόμαστε».
Την πρόβλεψή του για το ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 2-0. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρει το παιχνίδι και την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα