Ολυμπιακός : «Ο Μαρινάκης κυνηγάει 10.000.000 ευρώ για Σεμέδο», λέει η A’ Bola

Gazzetta team
Ολυμπιακός : «Ο Μαρινάκης κυνηγάει 10.000.000 ευρώ για Σεμέδο», λέει η A’ Bola

bet365

Στην Πορτογαλία συνεχίζουν να γράφουν για Σεμέδο και Μπενφίκα τονίζοντας ότι ο Μαρινάκης δεν θα πειστεί να παραχωρήσει τον παίκτης για κάτω από 10.000.000 ευρώ.

Ο Ζεσούς το είπε ξεκάθαρα πριν λίγες μέρες ότι «ο Σεμέδο ξέρει πολύ καλά τι θέλω».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον ήθελε στην ομάδα του αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο μπορεί η Μπενφίκα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Η A Bola, πάντως, συνεχίζει να τονίζει ότι ο παίκτης παραμένει στο προσκήνιο για τους «αετούς της Λισαβόνας», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστό ότι δεν θα είναι εύκολο να πειστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δώσει τον παίκτη για λογικά ποσά: Κυνηγά τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ», υπογραμμίζοντας πως ο σύλλογος είναι σε θέση να δώσει μέχρι 6.000.000 ευρώ.

«Έπειτα από μέρες/εβδομάδες δύσκολων διαπραγματεύσεων, η Μπενφίκα έχει φρέσκα λεφτά, μεγάλη θέληση, αλλά λίγο χρόνο, έτσι πρέπει να επανέλθει ξανά σε μία διαδικασία που πρέπει να κλείσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ο Σεμέδο ενθουσιάζει τον Ζέσους και είναι Πορτογάλος. Η ομάδα μόλις έχασε έναν Πορτογάλο και η παρουσία ξένων είναι ανησυχητική», συμπληρώνει η A’ Bola.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα