Γκαραβέλης: «Πρωτάθλημα εκπλήξεων»

Γκαραβέλης: «Πρωτάθλημα εκπλήξεων»

Gazzetta team
Γκαραβέλης: «Πρωτάθλημα εκπλήξεων»

bet365

Ο γκολκίπερ του Βόλου μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και την... αίσθηση που του αφήνει η σεζόν μέχρι στιγμής
Για το ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ που δεν ανέδειξε νικητή μίλησε ο Θανάσης Γκαραβέλης στον Metropolis. «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί να μην πιάσαμε υψηλή απόδοση οι δύο ομάδες, αλλά εμάς η ισοπαλία μας αφήνει ικανοποιημένους. Ξέροντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ευρωπαϊκό παιχνίδι περιμέναμε κάποιες αλλαγές. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά. Και οι βασικοί να έπαιζαν εμείς θα κάναμε το ίδιο ματς. Νομίζω ότι θα τον κοιτούσαμε τον ΠΑΟΚ, όπως και να έχει, στα μάτια», είπε αρχικά ο 28χρονος γκολκίπερ, που ρωτήθηκε μετά για την εμφάνιση του Τσόλακ που είχε... απέναντί του. «Μου άρεσε σαν επιθετικός, σαν παίκτης, έκανε αισθητή την παρουσία του και ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι. Κέρδισε κάποιες δύσκολες κεφαλιές. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σίγουρα. Για να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ θα είναι όλοι ποιοτικοί, και οι νεαροί μου αρέσουν πολύ».
Για όσους έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στον Βόλο σχολίασε πως «τους διαψεύσαμε όλους, ο Βόλος παίζει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει. Δώσαμε απαντήσεις σε αυτόν τον αγώνα. Δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα, όπως παίξαμε με τον Ατρόμητο και τον Άρη, έτσι παίξαμε και με τον ΠΑΟΚ».
Κλείνοντας είπε ότι «σίγουρα, όταν πετυχαίνεις μία ομάδα ενδιάμεσα από ευρωπαϊκό παιχνίδι μπορεί το μυαλό της να είναι εκεί, αλλά δεν νομίζω αυτό να έχει να κάνει με την προσπάθειά μας. Είναι νωρίς ακόμη. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο απώλειες, ίσως να είναι πρωτάθλημα εκπλήξεων. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει και θα δούμε και άλλα τέτοια αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα