Παναθηναϊκός: Νέα πρόσωπα και υπομονή στο επιθετικό τρίτο

Παναθηναϊκός: Νέα πρόσωπα και υπομονή στο επιθετικό τρίτο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νέα πρόσωπα και υπομονή στο επιθετικό τρίτο

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να ξεκινήσει τον Χουάνκαρ, τον Μπουζούκη και έναν εκ των Αϊτόρ ή Χατζηγιοβάνη κόντρα στην ΑΕΛ, ζητώντας καθαρό μυαλό και σωστές έξω από την περιοχή.

Να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο τόσο ανασταλτικά όσο πολύ περισσότερο δημιουργικά, περιμένει από την ομάδα του ο Ντάνι Πογιάτος ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Το δεκαπενθήμερο που δεν υπήρχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, ο Καταλανός τεχνικός δούλεψε αρκετά στις κινήσεις του συνόλου στο επιθετικό τρίτο και αυτό που έχει ζητήσει από τους παίκτες του, είναι να έχουν υπομονή, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να βγάλουν στο χορτάρι όλα όσα δουλεύουν στο Κορωπί. Ο Πογιάτος θεωρεί πως μέσα από τις προπονήσεις η ομάδα θα παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης στον αγώνα με την Λάρισα.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα:

Ο Διούδης δεν… κουνιέται κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα είναι ο Σάντσες και ο Σένκεφελντ (αντί του Πούγγουρα που ήταν ενδεκαδάτος στην Τρίπολη) με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα έχουμε το ντεμπούτο του Χουάνκαρ με την πράσινη φανέλα. Κουρμπέλης, Αγιούμπ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπουζούκης θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Καρλίτος στα αριστερά της επίθεσης(με εντολή να κλείνει προς τα μέσα), ο Μακέντα στην κορυφή και δεξιά είτε ο Χατζηγιοβάνης είτε ο Αϊτόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα