Σιόντης: «Παράσημο η ισοπαλία»

Gazzetta team
Σιόντης: «Παράσημο η ισοπαλία»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως η ομάδα του δεν έχει από τον Αρη, παρά την έλλειψη ρυθμού που έχει
Το πρώτο του επίσημο ματς από τον περασμένο Μάρτιο έδωσε σήμερα (27/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα, που απέσπασε 2-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Στέφανος Σιόντης μετά το παιχνίδι στάθηκε στην εύλογη έλλειψη ρυθμού που ταλαιπωρεί τον «Αγιαξ της Ηπείρου». «Ήταν περίεργο το γεγονός πως δεν παίξαμε τόσο καιρό και ντεσαβαντάζ σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Διαχειριστήκαμε καλά άλλα μας λείπει ο ρυθμός. Κάνουμε κάτι πολύ καλό. Με νέα παιδιά από τις υποδομές. θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Είναι παράσημο που φεύγουμε με την ισοπαλία. Περάσαμε πολλά πέρυσι. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστικό προφίλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα