Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στην αποστολή οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στην αποστολή οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά στην αποστολή οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα και συμπεριέλαβε στα πλάνα του για πρώτη φορά φέτος τους Χουάνκαρ και Ιωαννίδη.

bwin – Δες τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» το πρωί της Κυριακής ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση που έχουν απέναντι στους «βυσσινί» για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten και στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές υπάρχουν και δυο που μπαίνουν για πρώτη φορά στα πλάνα του προπονητή τους.

Πρόκειται για τον Χουάνκαρ που έχει αποκτηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τον νεαρό επιθετικό, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος κλήθηκε να ξεπεράσει πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα.

Στην προπόνηση της ημέρας, στο κανονικό πρόγραμμα, συμμετείχε και ο Αντονίτο που έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή και αποτελεί επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού από το Σάββατο.

Οι «πράσινοι» στο Κορωπί έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ οι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν ατομικό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα