Super League Interwetten: Στα social το Fantasy

Gazzetta team
Super League Interwetten: Στα social το Fantasy

bet365

Το Fantasy, το αγαπημένο παιχνίδι των φίλων της Super League Interwetten κάνει την εμφάνισή του και στα social media.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League για την περίοδο 2020-21 έχει μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς με χιλιάδες φιλάθλους να απολαμβάνουν και φέτος το Πρωτάθλημα Super League Interwetten υποστηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και το δικό τους δημιούργημα στο virtual γήπεδο του Real Manager.

Όλα τα μέλη του Fantasy, οι Real Managers, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη μεγάλη κοινότητα του παιχνιδιού ή να δημιουργήσουν το δικό τους ιδιωτικό πρωτάθλημα και να παίξουν με τους φίλους τους.

Επιπλέον, μέσω του forum, που είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους «προπονητές» να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες και να εκφράσουν τις απορίες τους.

Γίνετε μέλη της κοινότητας στο Facebook και το Instagram

Για την πιο λεπτομερή και άμεση εξυπηρέτησή σας, με απαντήσεις στα ερωτήματά σας, μπορείτε να γίνετε μέλη της κοινότητας του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League στο Facebook και στο Instagram.

Οι σελίδες του Fantasy στα social media θα σας κρατάνε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς και θα σας παρέχουν tips, στατιστικά και γραφήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ομάδα σας πιο δυνατή!

Οι εγγραφές στο παιχνίδι παραμένουν ανοικτές για όλους όσοι θέλουν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να πρωταγωνιστήσουν στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα